Fordelene med massasje

Massasje er både sunt og godt

Det er overraskende mange som kommer til oss, og som tror at det vi driver med er nesten det samme som massasje. Dette stemmer selvfølgelig ikke, og er du kun litt stiv og støl i enkelte deler av kroppen er det heller ingen grunn til å besøke en kiropraktor. Når det er sagt så er det mange ting en god massasje kan hjelpe deg med, og vi jobber ofte i samarbeid med massører for oppfølging og videre behandling.

I Norge er ikke massasjeterapeut en beskyttet tittel, men bransjen er velorganisert og det er forholdsvis enkelt å finne dyktige fagfolk med dokumenterbare kvalifikasjoner. Vi tror at massasje generelt sett er veldig godt og sunt for kroppen, har en positiv effekt på muskler og ledd (gjerne i rehabiliteringsfasen etter en skade), og kan ha stor virkning når det kommer til å redusere stress. Stress er en av de store synderne for mange av plagene og skadene vi behandler hver dag, så derfor anbefaler vi alle som sliter med dette til å prøve denne flotte behandlingen.

Massasje er godt for så mye

En god massasje kan hjelpe på alt fra nattesøvnen til immunforsvaret, og er du en aktiv mosjonist kan en massasje i ny og ne gjøre underverker for musklene dine. Som vi alltid nevner her på bloggen: Du må ta vare på det viktigste du har, kroppen din, for å kunne gjøre alt det andre i livet. Og massasje er absolutt et verktøy å bruke for å gi kroppen din det den trenger.

Samtidig synes jo de aller fleste av oss at massasje er utrolig behagelig, og hva er vel bedre enn noe som både er bra for deg og deilig på samme tid!? Det finnes også veldig mange forskjellige typer massasje, så prøv gjerne litt forskjellig, bare sørg for å bruke fagfolk og husk at når det jobbes skikkelig med musklene så er det ikke alltid like behagelig – så ikke fall i fellen hvor massøren bare «koser» med deg.